۲۸۰ نفر
دکتر گویک هاکوپیان

دکتر گویک هاکوپیان

متخصص اعصاب و روان - روان پزشک

متخصص شماره نظام: ۱۲۲۸۱۴
وب سایت دکتر گویک هاکوپیان / متخصص اعصاب و روان
تهران*آدرس محل کار (نه مطب شخصی): محله پاسداران - بین خ پایدار فرد و خ پاسداران - خیابان گلستان پنجم (موسوی) - پلاک ۲۴۰ - طبقه اول - واحد سوم
*زمان ویزیت: شنبه و دوشنبه و چهارشنبه ها بجز تعطیلات رسمی, از ساعت ۱۲ ظهر تا ۸ شب
* اگر جز برای خودتون, برای کسی دیگه ای وقت ویزیت رزور کردید ولی حین حضور در محل کار با کسی که مراجعه میکنه مغایرت داشته یا اسمش متفاوت باشه و یا اون فرد به هر دلیل از مراجعه حضوری ناتوان باشه و شما یا هرکس دیگه بخواد بجاش اطلاعات بده (که مثلا اسمش بشه ویزیت) با عرض شرمندگی اینجا از این خبرا نیست ؛ چون اینجانب بر اساس شواهد و معاینه بالینی و دریافت اطاعات از ویزیت مستقیم فرد نه از توصیف یه نفر دیگه هرچقد هم دقیق باشه, تشخیص یا درمان میکنم.
*در جلسه اول، اینجانب روان تحلیلی تشخیصی و بعد درمانی انجام میدم و زمان زیادی میبره پس دقت کنید و اینو یادتون نره با ویزیت معمولی، زمین تا آسمون فرق میکنه .
این تنها وب سایت اصلی و رسمی و بروز مورد تایید اینجانب برای معرفی خودم با اطلاعات روز هست.
۱ - لازم است دقت فرمائید در صورت دریافت نوبت اینترنتی و یا تلفنی و معرفی شده از سایر افراد ؛ به هیچ عنوان بدون هماهنگی تلفی با منشی یا مدیریت مربوطه، جهت دریافت خدمت درمانی مراجعه نفرمائید چون از پذیرش و ویزیت شما بخاطر احترام به حقوق سایر مراجعین هماهنگ شده قبلی، خودداری خواهد شد.
۲ - استدعا دارم اگر برای شخص دیگه ای وقت میگیرید، موضوعاتی که من با حداکثر دقت در وب سایت نوشتم رو به فردی که قراره ویزیت بشه گوشزد کنید بخونه و یا اگر بلد نیست بخونه یا حوصله نداره، شما لطفا براش بیان کنید و مطمئن بشید درک کرده باشه و تا هم شاهد مراجعات بدون هماهنگی و عدم دریافت خدمت بهینه نباشید و هم متحمل رفت و آمد پرهزینه و اتلاف وقت خودتون و دیگر مراجعین از قسمت‌های مختلف کشور نشید .
۳ - علت تاکید من برای خوندن این مطالبی که نوشته شده اینه که ساعت‌ها تا هفته‌ها وقت گذاشتم تا این اطلاعات رو تالیف کنم و هر از گاهی بروز رسانیش میکنم که عملا میشه ماه‌ها تلاش بی وقفه: بعد میبینم مراجعه کننده راحت میاد تو اتاق ویزیت, میگه کدوم سایت !! منو معرفی کردن یا یکی دیگه شما رو تو اینترنت پیدا کرده و چیزی به من نگفته !!!
۴ - متاسفانه بیشتر مردم کشور ما توسط کسانی دچار آسییب‌های روحی و روانی (قربانی) میشن که خودشون رو سالم میدونن (انواع ویژگی‌های اختلال شخصیت محور دو) و اصلا هم کوتاه نمی‌ان و فرافکنی میکنن که آخرش اطرافیان برای تحملشون و هضم اینکه اون فرد درست شدنی نیست و برای کمک به خودشون، به ما مراجعه میکنند. پس هیچ وقت برای اینکه پیش متخصص اعصاب و روان میاید خودتون رو سرزنش نکنید چون شما دارید برای نجات زندگی و سلامت روان خودتون میاید نه اطرافیانتون. اگر اون‌ها میخواستن کمکتون کنن و براتون ارزشی قایل بودن شما دنبال درمان نبودین.
۵ - به یاد داشته باشید اگر کسی قراره ویزیت بشه ؛ مشکل جسمی جدی (مثل بیماری‌های سکته‌های قلبی یا مغزی یا توده‌های مغزی/ بیماری عروق خونی مثل آمبولی یا ترومبوز و آنوریسم مغزی یا آئورت یا هرجایی از بدن/ فشارخون/ دیابت/ خود ایمنی‌ها مثل لوپوس و MS، شوگرن، پسوریازیس و تیرویدیت هاشیموتو، کرون و انواع آرتریت‌ها/ سرطان‌ها/ بیماری‌های جنسی تناسلی زنان و مردان بخصوص HPV و مونونوکلئوز عفونی یا بیماری بوسه/ سابقه ضربه به سر شدید بخصوص با کوما/ صرع و غیره) در هر رده سنی و هر زمینه ای دیگه ای که اینجا ذکر نشده رو حتما گزارش بده چون علت ارگانیک (یا همون فیزیکی یا جسمی) باید تشخیص دقیق داده بشن بعد نهایتا روانپزشک میتونه کمک کنه چون تجویز دارو یا مشاوره در این گروه افراد نتیجه لازم رو در بر نخواهد داشت . پس فرض بر این هست که بیمار بیشتر مراحل تشخیصی و درمانی مشکلات جسمی رو طی کرده و نهایتا به روانپزشک مراجعه کرده و اینجا اغلب ایستگاه آخره !!!
۶ - لازم به یادآوری است خواهشا همیشه همه دارو‌های مصرفی قبلی و فعلی (چه در حوزه روانپزشکی چه برای بیمار‌های زمینه ای چه مکمل‌ها) و پرونده‌ها و مدارک قبلی مثل آزمایش‌ها، عکسای سر و ستون مهره‌ها و شکم و لگن و ران و اندوکولوسکوپی و پاپ اسمیر و نوار و نقشه مغز و نوار و اکو قلب و سونو یا اسکن تیروئید یا هر نوع اسکن هسته ای و داپلر کاروتید و اندام‌های تحتانی و تراکم استخوان و هر مدرکی (مربوط یا نامربوط از نظر شما رو) با خود به همراه داشته باشید.
***نکاتی که باید قبل از مراجعه بهش توجه داشته باشین یا میداشتین ؛ چون خیلی‌ها میگن ما معرفی شدیم و سایت رو نخوندیم. اگر رعایت اصول ذیل رو نداشته باشین, انتظار نتیجه مورد دلخواهتون رو هم نخواهید دید:
I) در جلسه اول (جلسات اول) من شروع به سوالات با جواب کوتاه میکنم و در مرحله دوم مراجع یا همراهش مشکلاتش رو بسته شرایط هر چقدر که خواست توضیح میده و در مرحله سوم دوباره سوالات با جواب کوتاه رو ادامه میدم حالا بستگی داره که مراجع چقد به من اطلاعات لازم رو داده باشه تا نهایتا جمع بندی کرده تا به تشخیص نهایی برسم (نه تشخیص قبلی که برای بیمار گذاشتن یا دوست داره بشنوه !!!) البته که دلیلش رو تو ادامه حرفام توضیح دادم .
II) افرادی که خودشون تشخیص میذارن و موقع درمان در نوع داروی تجویزی مداخله میکنن (مثلا میگن روی وزن، خواب، تمرکز، حافظه، مسایل جنسی و ...تاثیر نداشته باشه) همون بهتر که تشریف نیارن (دلیلش هم اینه که همه جوانب رو با توجه به امکانات موجود در کشور بسته به نوع بیماری و مزمن بودنش و بیماری‌های زمینه ای همراه رو در مصاحبه اولیه و سوالاتم در جلسات بعد در نظر گرفتم مثل نوع شغل و مراقبت از سالمند و یا داشتن فرزند کوچک و تحصیلات و رانندگی ...) پس بجای اینکار، تلاش کنیم کسی رو که انتخاب کردیم به هر طریقی بیشتر بشناسیم چون مهم‌ترین معیار شما برای انتخاب و ادامه درمان ؛ رابطه درمانی و احساس خوب دو طرفه بین شما و پزشک باید باشه تا بتونید بهش اعتماد کنید و در همون جلسه اول نصف درمان رو گرفتید، نه هیچ چیزه دیگه ای . حداقل این چیزیه که مراجع تمام کتب علم پزشکی در تمام تخصص‌ها عنوان کردن.
III) هیچ روانشناس یا پزشکان عمومی یا متخصصان داخلی، نورولوژی، زنان، پوست و فوق تخصصان غدد و گوارش و ریه و در نهایت بخصوص افراد غیر پزشک؛ اجازه لازم برای تجویز دارو‌های روان پزشکی رو نداره چون به اندازه کافی از تداخلات و عوارض و نحوه استفاده درست دارو‌های اعصاب اطلاع ندارن و بعد مشکلات پیش اومده رو هم بلد نیستن رفع کنن. پس حتما به روانپزشک یا متخصص اعصاب و روان معتمد خودتون مراجعه کنید که دچار مشکلی نشید. علت تاکید من اینه که بار‌ها شاهد تباهی افراد و سو مصرف دارو‌هایی بودم که این افراد تجویز کردن.
IV) اینجانب هر بیماری که در روانپزشکی در هر رده سنی (از ۳ ساله تا ۹۳ ساله) وجود داره رو میتونم با توجه به امکانات موجود در کشور درمان کنم بجز:
۱- ترک اعتیاد برای دلخوشی اطرافیان و یا به اجبار دیگران برای ترک هر چیزی از مواد گرفته تا بازی‌های اینترنتی و...
۲- ترک هروئین تزریقی و قرص زیرزبونی بوپرونورفین و مشتقات کوکایین و شیشه ؛ بخاطر شیوع بالای خطر مرگ‌های ناگهانی ناشی از سکته قلبی یا مغزی
۳- ایجاد تغییر شخصیت و رفتار بخصوص در بچه‌ها و بویژه در زمینه درس خواندن و یا ازدواج کردن یا سر کار رفتن (چون مشکل فقط از اون‌ها نیست، عوامل محیطی مخدوش کننده مثل نداشتن انگیزه مناسب یا نبود امکانات موجود یا آینده مبهم در کشور ؛ باعث میشه بیشتر افراد قدرت تصمیم گیری درستی در اون رده سنی نداشته باشن)
۴- آوردن افرادی که تمایلی به دریافت درمان چه دارویی چه غیر دارویی ندارن (بجز بیماران مزمن خاص شناخته شده) چون بار‌ها بقیه برای افرادی وقت ویزیت گرفتن که فرد فکر کرده اینجانب با دم مسیحایی شفا میدم...!!! من نمی‌دونم تو ذهن این گروه عزیزان چی میگذره !!!...موضوع و مشکل علمی و منطقیه....پس رویکرد هم علمی و اصولی هست ...لطفا واقع بین باشیم....مراجعین نه ورزش استاندارد میکنن نه رژیم غذایی تحت نظر متخصص تغذیه نگه میگیرن ؛ همین نبود درست این دو مورد کافیه آدم رو با چند صفت ژنتیکی و محیطی مستعد انواع بیماری جسمی و روحی کنه.....!
V) داشتن بورد تخصصی و سن بالا و استاد دانشگاه بودن و داشتن دستگاه‌های QEEG و Neurofeedback و rTMS تو محل کار و نوشتن اینکه از فلان دانشگاه خارجی یا ایرانی خاص فارغ التحصیل شدن یا دوره ای رو گذروندن هیج ارتباطی به داشتن هنر درمانگری نداره .
VI) اگر کسی تعریف درستی از حریم خصوصی بین پزشک و بیمار نداره یا گاردی خاصی در ارایه اطلاعات داره لطفا تشریف نیاره چون من دلیلی برای توجیه کردن فرد برای گرفتن اطلاعات و شرح حال و علت مراجعه کننده ندارم (چون ریشه ۹۰ درصد بیماری‌ها زیر ۲۵ سال بخصوص زیر ۱۱ سال شکل میگیره).
VII) من یه موضوع دیگه رو هم مشخص کنم . ما ایرانی‌ها تشخیص خوب و بد رو بلد نیستیم. حاضریم کلی پول تست بی مورد روانشناسی و عکس و آزمایش بدیم که هزینه اش مثلا میشه n میلیون تا مدرک کتبی دستمون باشه و حس خوبی داشته باشیم ولی کسی که میتونه مثل دکتر‌های قدیم با اینکه سن کمتری داره ولی بروزه و هنره اینو داره که فقط با مصاحبه کامل، همه این کارا رو انجام بده و اطلاعات رو بدست بیاره و باهاتون همدلی (نه همدردی کنه چون اینکار نشونه ضعف درمانگره بر خلاف تصور عمومی) زیر سوال ببریم. اگر دوست دارید پاس کاری بشید، آزادید ؛ مثل بعضی از پزشکان دیگه ای که اول نوار مغز یا نقشه مغز رو برای تشخیص بیماری قبل از مصاحبه با بیمار میگیرند (پس شنیدن حرفای بیمار چی میشه) !!!!
VIII) انتخاب با خودتونه سعی کنید معیار‌های دکتر خوب و بد رو تو مغزتون اصلاح کنید . من برای اینکه عاشق علم و کارم هستم، طبابت میکنم با این حال چون فعلا تنها جایی که من فعالیت پزشکی انجام میدم جز یکی از مناطق لوکس تهران حساب میشه و همه چی اونجا گرونه از اجاره بگیرید تا ویزیت ؛ عین نیاوران و ولنجک و سعادت آباد و ونک و جردن و....پس تاکیدم اینه که انتظارتون معقول و منطقی باشه و لازم به یادآوریه که جایی که کار میکنم مطب شخصی من نیست و پرسنل درمانگر دیگه ای هم داره و من جزیی اون تیم درمانی هستم پس مدیریت مسائل مالی اونجا به مدیریت مجموعه هست.
IX) اول اینکه در انتخاب پزشکتون هیچ وقت به رتبه فرد در سایت‌های مختلف اکتفا و اعتماد نکنید چون الان تبلیغات حرف اول رو در همه شغل‌ها میزنه و متاسفانه پزشکی هم از این موضوع مستثنا نیست و خیلی از پزشکان با دادن پول هنگفت به سایت‌های معتبر ؛ خودشان را در رتبه‌های بالاتر قرار میدهند و اگر دقت کنید در همه سایت‌ها جزو ۵ تا ۱۰ نفر اول بیشتر سایت‌ها هستند . پس مواظب باشید با چه معیاری پزشک خودتون رو انتخاب میکنید.
X) دومین مسئله هزینه ویزیت هست طبق مطالعاتی که در کشور‌های مختلف منجمله ایران شده معمولا رابطه مستقیمی بین هزینه ویزیت با کیفیت خدمات درمان وجود داره مثل بستری شدن در بیمارستان خصوصی و دولتی و نحوه سرویس دهی به مردم وجود داره ولی بعضی‌ها ویزیت رو پایین میگیرن و بجاش از روش‌های پاراکلینیک مثل تست‌های روانشناسی و نوار و نقشه مغزی یا نوار عصب عضله یا نوار و اکوی قلبی و سونوگرافی‌های داخل مطب و.. در هر رشته ای برای جبران ویزیت نگرفته شون استفاده میکنند بدون اینکه اصلا وقتی برای مراجعه کننده بزارن تا ایشون مشکلش رو مطرح کنه و این میشه که دید مردم هر روز نسبت به بیشتر پزشکان بدتر شده.
***من با بیش از ۱۸ سال تجربه در زمینه‌های مختلف علوم مغز و اعصاب و روان و دارو‌های مرتبط مطالعه با بروز نگه داشتن خودم، تلاش میکنم که مراجعین رو با جدید‌ترین روش‌های درمانی معالجه کنم و در زمینه تداخلات دارویی با دارو‌های مصرفی در بیماری‌های دیگر به خوبی آگاهم.
**در زمینه‌های انواع سردرد (میگرنی، کلاستر، عصبی)، اختلال فراموشی با هر علتی، انواع زوال عقل (آلزایمر و لووی بادی و فروتوتمپورال)، انواع افسردگی (چه تک قطبی چه دوقطبی چه فصبی چه بع لز زایمان)، انواع اختلالات اضطراب (جدایی، منتشر، اجتماعی، پانیک، ترس از تن‌هایی، خون، ارتفاع, آمپول, فضا‌های بسته یا باز و از دست دادن اطرافیان)، انواع اختلالات حافظه، انواع وسواس‌های فکری و عملی، اختلال طیف اسکیزوفرنی، توهم و هذیان به هر علت غیرارگانیک، شب ادراری در کودکان، اختلالات بعد از سانحه به هر علتی، کاهش یا افزایش اشت‌ها و وزن، کنترل عصبانیت و خشم و پرخاشگری، خستگی مزمن و انواع درد‌های منتشر بدن که هیچ توضیحی براش وجود نداره و مشکل جسمی توش رد شده باشه، انواع تیک‌های صوتی و حرکتی در کودکان و بزرگسالان، اختلال طیف اوتیسم و کنترل علایم انواع عقب ماندگی ذهنی، ناخن جویدن و کندن پوست و مو و جوش در نوجوانان، فیبرومیالژی، انواع اختلالات جنسی مثل اعتیاد به خودارضایی، زودانزالی، دیرانزالی، بی میلی جنسی، دیس پارونی، واژینیسموس، عدم کنترل میل جنسی زیاد و پرخطر، اختلالات روان تنی، خودبیمارانگاری فعالیت می کنم.
*علایم آسیب جسمی و روانی بعد از مواجهه با کرونا که بهش میگن Long Covid که بیشتر خودشو بصورت خستگی مزمن، اضطراب شبه پانیک، اختلال حافظه و تمرکز جدید عجیب و غریب و کاهش یا افزایش وزن مقاوم به رژیم غذایی و ورزش، انواع اختلالات خواب که تا حالا هیچ وقت تجربه اش نکردین، بدخوابی یا خواب بی کیفیت به هر شکلی و به هر دلیلی که به شدت ویران کننده است همچنین شب بیداری با هر گونه مواد محرک مثل نوشیدنی‌های انرژی زا یا قهوه و دارو‌های محرک و اعتیاد به بازی‌های موبایل یا وب گردی‌های شبانه میتونه شروع بشه یا نشون بده چون پیش زمینه شروع انواع همه بیماری‌های پزشکی مثلا خطر سکته‌های قلبی و مغزی و مرگ‌های ناگهانی در هر رده سنی بخصوص جوانان رو افزایش میده و ماشه یا دومینو شروع اختلال افسردگی دوقطبی جدید یا عود اون رو باعث میشه.
دقت کرده باشین اسمی از ADHD بزرگسالان نیاوردم چون تا حالا در اکثر مواقع تشخیص یا درمانی که گذاشتن اشتباه بوده و مشکل چیزه دیگه در اومده ؛ متاسفانه اکثره این افراد معمولا دنبال دارو‌های محرک هستن نه درمان واقعی مشکلشون و چون نظارتی جدی در کشور ما روی استفاده از اون‌ها وجود نداره و خطر اعتیاد به این گروه دارو‌ها به شدت بالاست ؛ برای همین موضوع من به هیچ عنوان به افرادی این پتانسیل رو توشون ببینم تجویز نخواهم کرد ولی اگر واقعا کسی در طیف سن اطفال یعنی زیر ۱۳ سال، ADHD داشته باشه حتما درمان لازم رو خواهد گرفت.
##در مورد مدیتیشن و هومئوپاتی و یوگا و طب سنتی و ویتامین‌ها و زالو درمانی و حجامت لازمه جداگانه توضیح بدم:
۱) طب سنتی که یه وادی دیگه است که اگر فردی تحت درمان با اون سیستمه نباید سرویس درمان پزشکی نوین رو دریافت کنه چون زیر بنای این دو با هم فرق میکنه و به شدت با هم تداخل دارن . پس همون بهتر که مراجعه به هیچ پزشکی نکن و داروی شیمیایی مصرف نکنن و همه باید به اون روش درمانی احترام بزارن.
۲) حجامت و زالو درمانی که تکلیفش از همون اول مشخصه جدا از باور‌های خاصی بعضی از اقشار جامعه دارن ؛ جز خطر عفونت و افزایش دردسر برای فرد هیچ منفعتی نداره اگر خوب بود هیچ سازمان انتقال خونی از این گروه افراد در گرفتن خون مشکلی نداشت.
۳) راجع به مدیتیشن و هومئوپاتی و یوگا فقط به عنوان درمان مکمل یاد شده پس تا زمانی که به درمان اصلی اضافه بشه مشکلی نداره ولی اگر بخواد جایگزینش بشه؛ میشه تداخل در درمان و مشکل ایجاد میکنه.
۴) ویتامین‌ها و مکمل‌ها هم که فقط در گروه بیماران و افراد خاص لازم هست استفاده بشه و حتما توسط دکتر مجرب با اصول مشخص علمی توضیح و تجویز بشه مثل افرادی که دیالیزی, افراد مسنی که سو تغذیه دارن, افرادی که به علت جراحی معده یا صفرا یا روده سوجذب دارند, بارداری یا حاملگی, افرادی که گیاهخوار هستند و گوشت خاصی مصرف نمی کنند, افرادی که به هر دلیلی مجبورن به مدت طولانی گروه‌های خاصی از دارو‌ها رو مصرف کنند و بیمار‌های خاص ژنتیکی جهشه یافته دارن و....علل هر کدوشون رو پزشک مربوطه باید بگه .
جمله اختصاصی من یادتون نره ؛ دارو یا ویتامین یا مکمل، سمیه که به بیمار داده میشه ولی چون سمیت بیماری هزاران بار از سمیت دارو یا ویتامین یا مکمل بیشتره و با عواقب چند بعدی در کل زندگی فرد همراهه در نتیجه عوارض دارو یا ویتامین یا مکمل اصلا به چشم نمی‌اد

این قسمت ماله افرادی هست که میخوان علمشون بیشتر بشه و دونستنش برای ویزیت اجباری نیست:
من چند مورد رو مثال میزنم:
۱) کسانی که به مدت طولانی به هر دلیلی متفورمین و دارو‌های مهار کننده پمپ اسید معده معروف به PPIs رو مصرف میکنند با دو مکانیسم مختلف در جذب ویتامین B ۱۲ اختلال ایحاد میکنن پس باید حتما بشکل تزریقی بعد از تایید از طریق آزمایشگاه معتبر مثلا آزمایشگاه‌های مرکزی و مسعود و دانش و .... در تهران بسته به شدت افت اون، ویتامین رو نه خوراکی بلکه تزریقی با فواصل مشخص زیر نظر پزشک مربوطه دریافت کنند . تا حالا کدوم یک از همکارامون بهتون هشدار داده که حواستون به این موضوع باشه (بجز جراحان sleeve)
۲) افرادی که باز به هر دلیلی مجبورن به مدت طولانی از دارو‌های فنوباربیتال و فنی توئین و متوتروکسات و کاربامازپین استفاده کنند ؛ این گروه از دارو‌ها هم با مکانیسم‌های مختلف باعث کاهش سطح اسید فولیک میشن و حتما باید مثل افراد مبتلا به تالاسمی مینور از قرص‌های اسید فولیک خالص با دوز مشخص و بالا نه با دارو‌ها یا مکمل‌های دیگه استفاده کنن.
۳) افرادی که هر گروه از دارو‌های ضد اسید معده بطور مزمن به هر دلیلی استفاده میکنند از گروه PPIs‌ها گرفته مثل امپرازول تا مهار کننده گیرنده هیستامین نوع ۲ مثل فاموتیدین و در نهایت قرص جویدنی و شربت ALMGS همگی میتونن با مکانیسم‌های مختلف در جذب ویتامین C و کلسیم و آهن اختلال ایجاد کنند و بیماری‌های مرتبط به کمبود اون‌ها مثل بیمار‌های پوستی و کم خونی و پوکی استخوان و شکستگی‌ها در افراد مستعد رو باعث بشن و در مطالعات جدید میتونن خطر سکته‌های مغزی و انواع زوال عقل رو در افراد بالای ۶۵ سال افزایش بدن.
۴) مصرف مزمن دارو‌های ضد التهابی غیر استروئیدی مثل بروفن و مفنامیک اسید و ناپروکسن و ایندومتاسین به شکل خوراکی و یا کترولاک و دیکلوفناک و پیروکسیکام تزریقی هستش که میتونه منجر به خونریزی‌های ناگهانی گوارشی و نارسایی حاد کلیوی و از همه خطرناکتر سرطان کلیه بشه .
۵) استفاده از گروه استاتین هاست (دارو‌های کاهنده کلسترول خون) که میتونه منجر به میوپاتی و رابدومیولیز و نارسایی حاد کلیه و همچنین افزایش آنزیم‌های کبدی بشه و از طرف دیگه هیچ تاثیری روی پیشگیری و درمان کبد چرب، دمانس، انواع سرطان‌ها نداره.
۶) دارو‌های افزایش دهنده گردش خون مثل سیتی کولین، پیراستام، پنتوکسی فیلین، فسفاتیدیل کولین، بتاهیستین و....که بیشتر مکمل محسوب میشن نه داروی اصلی و متاسفانه بیشتر توسط نورولوژیست‌ها تجویز میشه اولا توسط FDA برای هیچ کدوم از بیمار‌های مغزی مرسوم، تایید نشده و عملا هم هیچ تاثیری در بهبودی حال عمومی و پیش آگهی بیماران با مشکلات ساختاری مغز مثل ایسکمی‌های عروقی وابسته به سن، مراحل اولیه دمانس، سکته‌های مغزی ترومبوتیک یا ایسکمیک، پارکینسون, افرادی که به هر دلیلی به کوما رفتن حالا چه ضربه مغزی شده باشن چه علل غیر تروماتیک ؛ نداره .پس لطفا بی خودی خودتونو برای تهیه این دارو‌ها به زحمت نندازید چون جز اینکه وقتون تلف میشه، از درمان اصلی هم فاصله میگیرید و هزینه اضافی رو دستتون میزاره و بجای اون تلاش کنید از داشتن و دادن امید واهی به خودتون یا بیمار شما یا عزیزانوتون دست بردارید و واقع بینانه درمان‌های استاندارد رو پیگیری کنید.
۷- مصرف میوه یا آب گریپ فروت به شدت خطرناکه چون نه تنها سطح خونی دارو‌های روانپزشکی که بیشتر دارو‌های پزشکی بخصوص ضدآریتمی‌های قلبی و ضد فشارخون و ضد دیابت و ضد انعقاد‌ها و آنتی بیوتیک‌ها و ضد قارچ‌های سیستمیک رو افزایش میده و میتونه منجر به مسمویت با دارو‌های اصلی و مرگ بشه پس فقط افرادی که بیماری زمینه ای ندارن یا ظاهرا سالم هستن یعنی هیچ دارویی حتی ویتامین لازم هم نیستن ؛ از این میوه بسیار مفید استفاده کنن.
پس در فیزیولوژی و پاتولوژی و فارماکولوژی پزشکی همه چی حساب کتاب داره و حتما باید با علایم و بالین بیمار هم مطابقت داده بشه.
این موضوع در مورد همه دارو یا ویتامین یا مکمل‌ها صدق میکنه از استامینوفن و بروفن گرفته تا همین مولتی ویتامین‌ها که مصرف اون در هیچ کشوری به اندازه ایران بالا نیست که عین شکلات مصرف میشه بخصوص ویتامین D که تا تو آزمایش دیده میشه پایینه یا خودبیمار و یا متاسفانه نصف کادر بهداشت و درمان بروزه نشده تا بعضی داروخانه‌ها با انگیزه‌های مختلف با دوز کشنده تجویز میکنن که بعد از چند ماه که تو بدن تجمع کرد منجر به اول علایم جسمی مثل سردرد و انواع مشکلات گوارشی و سنگ کلیه و سکته قلبی میشه و اگر فرد به هر دلیلی خوش شانس باشه و زنده بمونه به افسردگی مقاوم به درمان دچار میشه و روح اش خبر نداره که از کجا خورده....پس خواهشا هیچ ویتامینی الکی و بدون علت مصرف نکنید و از هر کسی که بهتون دارو تجویز میکنه واقعا بخواید دلیل تجویزش رو بگه نه فقط ویتامین بلکه هر دارویی ؛ اگر ندونه یا نخواد بگه، شما چطور میخواید جونتونو بسپارید بهش !!!!!
پس همیشه مصرف دارو ارجحه و نباید از لیست طولانی عوارض نوشته شده در بروشور‌ها یا تو اینترنت یا دریافت شده از هوش مصنوعی ترسید چون قرار نیست همه اون‌ها توی یه نفر اتفاق بیفته یا اصلا پیش بیاد (مگر حساسیت‌های جدی و مرگبار و کشنده و غیر قابل پیش بینی به بعضی دارو‌ها مثل بعضی واکسن‌ها و بعضی آنتی بیوتیک‌ها و بعضی ضد تشنج‌های خاص و بعضی دارو‌های ضد تیرویید و بعضی دارو‌های شیمی درمانی و بعضی دارو‌های بیماری‌های خود ایمنی و ........)
در ثانی اونجا هم گفته اگر مشکلی بود به پزشکتون اطلاع بدین تا مدیریت کنن و اگر پزشک معالج به هر دلیلی در دسترس نبود (مریض بود یا از دنیا رفت) خود سرانه اقدامی انجام ندید بلکه به نزدیک‌ترین مرکز درمانی ترجیحا اورژانس بیمارستان مراجعه کنید تا تشخیص اولیه و درمان حمایتی لازم رو دریافت کنید تا خطر رفع بشه و بعد در اولین فرصت که پزشک خودتون در دسترس قرار گرفت بهش گزارش بدید و اگر باز خودش نبود از همکاران همون رشته که مهارت کاریش مثل پزشک مورد اطمینان خودتون باشه کمک بگیرید و درمان رو ادامه بدید. هرگز لنگ یه پزشک نمونید و خودسرانه هم اقدام غیرحرفه ای انجام ندید و از اطلاعات موجود در اینترنت و مدیا‌ها و هوش‌های مصنوعی هم برای کمک گرفتن استفاده نکنید چون هیچ وقت نمی‌تونن کار پزشک متخصص رو انجام بدن .
    ۰۲۱-۲۶۷۱****
    ۰۲۱-۲۶۷۱****
    ۰۹۱۹-۱۹۹****
    لطفاً روز ویزیت خود را انتخاب نمایید:
    فردا
    ۹ اسفند (فردا)از ساعت ۱۲ الی ۱۸
    سقف نوبت دهی پر شده است
    ۳ روز دیگر
    ۱۱ اسفند (دوشنبه)از ساعت ۱۲ الی ۱۸
    سقف نوبت دهی پر شده است
    ۵ روز دیگر
    ۱۳ اسفند (چهارشنبه)از ساعت ۱۲ الی ۱۸
    سقف نوبت دهی پر شده است
    ۸ روز دیگر
    ۱۶ اسفند (شنبه)از ساعت ۱۲ الی ۱۸
    سقف نوبت دهی پر شده است
    ۱۸ اسفند (دوشنبه)از ساعت ۱۲ الی ۱۸
    سقف نوبت دهی پر شده است
    کسانی که دکتر گویک هاکوپیان را پیشنهاد میکنند:
    جناب آقای دکتر سبحان پورنیکدست روانپزشکی و روانشناسی جناب آقای دکتر سبحان پورنیکدست
    جناب آقای دکتر علیرضا رفیعی روانپزشکی و روانشناسی جناب آقای دکتر علیرضا رفیعی
    سرکار خانم دکتر دردانه امیری روانپزشکی و روانشناسی سرکار خانم دکتر دردانه امیری

    این بخش و پرداخت آن ویژه پزشکان جهت تمدید صفحه پزشک می باشد و هیچ ارتباطی با دریافت نوبت ندارد.

    از رفتن به بخش تمدید صفحه مطمئن هستید؟

    مسیریابی
    وب سایت دکتر گویک هاکوپیان / متخصص اعصاب و روان

    *آدرس محل کار (نه مطب شخصی): محله پاسداران - بین خ پایدار فرد و خ پاسداران - خیابان گلستان پنجم (موسوی) - پلاک ۲۴۰ - طبقه اول - واحد سوم
    *زمان ویزیت: شنبه و دوشنبه و چهارشنبه ها بجز تعطیلات رسمی, از ساعت ۱۲ ظهر تا ۸ شب
    * اگر جز برای خودتون, برای کسی دیگه ای وقت ویزیت رزور کردید ولی حین حضور در محل کار با کسی که مراجعه میکنه مغایرت داشته یا اسمش متفاوت باشه و یا اون فرد به هر دلیل از مراجعه حضوری ناتوان باشه و شما یا هرکس دیگه بخواد بجاش اطلاعات بده (که مثلا اسمش بشه ویزیت) با عرض شرمندگی اینجا از این خبرا نیست ؛ چون اینجانب بر اساس شواهد و معاینه بالینی و دریافت اطاعات از ویزیت مستقیم فرد نه از توصیف یه نفر دیگه هرچقد هم دقیق باشه, تشخیص یا درمان میکنم.
    *در جلسه اول، اینجانب روان تحلیلی تشخیصی و بعد درمانی انجام میدم و زمان زیادی میبره پس دقت کنید و اینو یادتون نره با ویزیت معمولی، زمین تا آسمون فرق میکنه .

    وب سایت دکتر گویک هاکوپیان / متخصص اعصاب و روان

    *آدرس محل کار (نه مطب شخصی): محله پاسداران - بین خ پایدار فرد و خ پاسداران - خیابان گلستان پنجم (موسوی) - پلاک ۲۴۰ - طبقه اول - واحد سوم
    *زمان ویزیت: شنبه و دوشنبه و چهارشنبه ها بجز تعطیلات رسمی, از ساعت ۱۲ ظهر تا ۸ شب
    * اگر جز برای خودتون, برای کسی دیگه ای وقت ویزیت رزور کردید ولی حین حضور در محل کار با کسی که مراجعه میکنه مغایرت داشته یا اسمش متفاوت باشه و یا اون فرد به هر دلیل از مراجعه حضوری ناتوان باشه و شما یا هرکس دیگه بخواد بجاش اطلاعات بده (که مثلا اسمش بشه ویزیت) با عرض شرمندگی اینجا از این خبرا نیست ؛ چون اینجانب بر اساس شواهد و معاینه بالینی و دریافت اطاعات از ویزیت مستقیم فرد نه از توصیف یه نفر دیگه هرچقد هم دقیق باشه, تشخیص یا درمان میکنم.
    *در جلسه اول، اینجانب روان تحلیلی تشخیصی و بعد درمانی انجام میدم و زمان زیادی میبره پس دقت کنید و اینو یادتون نره با ویزیت معمولی، زمین تا آسمون فرق میکنه .

    ۰۲۱-۲۶۷۱****
    ۰۲۱-۲۶۷۱****
    ۰-۹۱۹-۱۹۹****