۸۱ نفر
دکتر مریم السادات میرعنایت

دکتر مریم السادات میرعنایت

فوق تخصص بیماریهای ریه و مراقبت های ویژه

آسم و آلرژی

فوق‌تخصص شماره نظام: ۸۸۴۵۳
یکشنبه۲۵ مرداد
۵ روز دیگر
دوشنبه۲۶ مرداد
۶ روز دیگر
چهارشنبه۲۸ مرداد
۸ روز دیگر
یکشنبه۰۱ شهریور
دوشنبه۰۲ شهریور
۶۸ نفر

لللللللل

۱۴۰۴/۰۶/۱۷

درمان موفقیت آمیز

۱۴۰۴/۰۹/۲۶

مشکل ریه داشتم و حالم خیلی بهتر شد

۱۴۰۴/۰۲/۰۵

نارسایی مزمن ریه بسیار عالی بود نتیجه

۱۴۰۳/۱۱/۱۴

سلام خانم دکتر بسیار مهربان و مودب و وقت میگذارند برای مریض. من ۳ ماه سرفه شدید داشتم، از قبل آنفولانزا گرفته بودم ولی مشکل ظاهرا رفع شده بود، به خانم دکتر مراجعه کردم ایشان معاینه ریه و اسپیرومتری انجام دادند و گفتند حجم ریه ام خوبه، چند تا از داروهای قبلی ام را مجددا بعلاوه دو اسپری تنفسی و چند داروی دیگر تجویز کردند ولی من مجددا آنفولانزام برگشته قبلا یک دکتر دیگر هم یک اسپری دیگر دادند و موقع استفاده گاهی بهتر و گاهی بدتر میشوم هنوز سرفه دارم و واقعا نمیدونم چرا خوب نمیشم

۱۴۰۴/۰۱/۲۴

ا پدیپس

۱۴۰۴/۰۶/۰۷

برونشیت حاد داشت و درمان شده

۱۴۰۳/۰۷/۰۱

وقتمو تغییر دادن و من به اون تایم نرسیدم

۱۴۰۳/۱۲/۱۹

ریه عالی

۱۴۰۴/۰۹/۰۹

در حال بررسی

۱۴۰۴/۰۶/۲۲

آمبولی ریه

۱۴۰۴/۰۸/۰۲

دکتر خوبی هستن . خوش اخلاق و صبور پاسخگو هستند .

۱۴۰۵/۰۴/۰۷

بسیارصبور وخوش رو هستن

۱۴۰۵/۰۳/۳۱

عالی هست

۱۴۰۴/۰۷/۰۲

سرفه میکردم ودر ریه ها ندول داشتم

۱۴۰۴/۰۹/۲۹

عدم رضایت

۱۴۰۳/۰۹/۱۷

سلام بسیار دکتر حاذق وخوش اخلاق

۱۴۰۵/۰۵/۰۶

عدم رضایت

۱۴۰۴/۰۴/۲۰

دکتر دقیق و مسئولیه.نوبت دهی اش هم منظم بود

۱۴۰۵/۰۴/۱۴

بسیار با اخلاق و متخصص و دلسوز

۱۴۰۴/۰۱/۲۳

عالی.پدرم رو ایشون خوب کردن

۱۴۰۴/۰۴/۰۵

عالی بود

۱۴۰۳/۰۶/۲۶

بسیار عالی

۱۴۰۵/۰۳/۰۴

دکتری بسیار عالی

۱۴۰۳/۰۵/۱۸

بسیار دکتر خوب

۱۴۰۳/۰۸/۲۱

دکتر بسیار خوش اخلاق ومجربی هستند

۱۴۰۳/۱۱/۰۵

سلام. خانم دکتر میرعنایت ابتدای طبابت در شهرستان امیدیه خوزستان بودند ایشان پزشکی با متانت و تشخیص بسیار عالی در زمینه تخصصشان داشتند بنده برای ایشان آرزوی موفقیت و سلامتی دارم .

۱۴۰۵/۰۲/۲۰

مشکل ریه.عالی بودن

۱۴۰۳/۱۲/۱۲

من مشکل ریه داشتم واقعا خانم دکتر درجه یکه چه ازنظرطبابت چه از نظر اخلاق وخوشرویی واقعا انسان بتمام معنایی است

۱۴۰۴/۰۹/۲۱

پدرم مشکل ریه داشت

۱۴۰۴/۰۳/۰۲

دکتر عالی هستن واقعا از کارشون راضی هستم

۱۴۰۳/۰۶/۲۲

بسیار عالی.... مشکا اسم.....

۱۴۰۴/۰۹/۲۲

عالی بود

۱۴۰۴/۰۵/۲۵

مشکل تنفسی

۱۴۰۴/۰۷/۱۲

بستری و زیر نظر ایشون بودم.

۱۴۰۳/۱۱/۱۰

عالی هستن

۱۴۰۴/۰۸/۱۱

عدم رضایت

۱۴۰۳/۰۶/۲۶

بسیار عالی و خوش برخورد

۱۴۰۴/۰۳/۰۸

بسیار دکتر

۱۴۰۳/۰۸/۲۲

سلام.بنده بیمار cf ایشون هستم وخیلیم راضیم ازشون.

۱۴۰۴/۰۳/۱۷

بنظرم بسیارقابل قبول بودنددرحرفه وبرخوردعالی

۱۴۰۵/۰۵/۱۸

بسیار دکتر خوبی هستن. وقت میگذارند و دانش و سواد و حوصلهی بالایی دارند.

۱۴۰۴/۰۷/۰۵

بسیار دکتر مهربان و با حوصله هستن و کارشون عالیه من مشکل ریه داشتم الان تحت درمان هستم و خداروشکر خیلی بهتر شدم.

۱۴۰۵/۰۳/۰۲

سابقه بستری و درمان

۱۴۰۴/۰۱/۱۸

سلام من بیماری ریه داشتم خوب شدم

۱۴۰۴/۱۱/۲۷

تحت درمان بودم

۱۴۰۳/۰۸/۲۴
اطلاعات تکمیلی
دکتر مریم میرعنایت متخصص داخلی و فوق تخصص بیماریهای ریه، آسم و آلرژی می باشد. دوره فوق تخصصی خود را در بیمارستان مسیح دانشوری گذرانده و از سال ١٣٩٤ به عنوان هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران مشغول طبابت، تدریس و پژوهش می باشد.دکتر میرعنایت عضو انجمن ریه ایران و اروپا می باشد . ایشان بطور اختصاصی در زمینه توابخشی ریوی تجربه و سابقه کار دارد و دارای مدرک دوره بازتوانی ریه از کشور بلژیک و انگلستان می باشد.
آدرس و تلفن مطب دکتر مریم السادات میرعنایت
تهرانخیابان نصر (گیشا)-بین خیابان دوازدهم و چهاردهم پلاک ۹۳ ساختمان خاتم طبقه ۳ واحد ۴
    نقشه مطب
    لطفاً روز ویزیت خود را انتخاب نمایید:
    ۵ روز دیگر
    ۲۵ مرداد (یکشنبه)از ساعت ۱۶ الی ۲۰
    ۶ روز دیگر
    ۲۶ مرداد (دوشنبه)از ساعت ۱۶ الی ۲۰
    سقف نوبت دهی پر شده است
    ۸ روز دیگر
    ۲۸ مرداد (چهارشنبه)از ساعت ۱۶:۲۰ الی ۲۰:۲۰
    ۱ شهریور (یکشنبه)از ساعت ۱۶ الی ۲۰
    ۲ شهریور (دوشنبه)از ساعت ۱۶ الی ۲۰
    سقف نوبت دهی پر شده است

    دکتر مریم السادات میرعنایت فوق‌تخصص بیماری‌های ریه و مراقبت‌های ویژه با شماره نظام پزشکی ۸۸۴۵۳ در تهران فعالیت دارد. مطب ایشان در خیابان نصر (گیشا)، بین خیابان دوازدهم و چهاردهم، پلاک ۹۳ ساختمان خاتم طبقه سوم واحد ۴ قرار گرفته است.

    دکتر مریم السادات میرعنایت فوق‌تخصص بیماری‌های ریه و مراقبت‌های ویژه و همچنین دارای تخصص در آسم و آلرژی است. ایشان با شماره نظام پزشکی ۸۸۴۵۳ از پزشکان شناخته‌شده در شهر تهران به‌شمار می‌آید و فعالیت حرفه‌ای خود را عمدتاً در منطقه گیشا (کوی نصر) دنبال می‌کند. دکتر مریم السادات میرعنایت دوره فوق‌تخصصی خود را در بیمارستان مسیح دانشوری گذرانده و از سال ۱۳۹۴ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران بوده است. زمینه اصلی فعالیت دکتر میرعنایت، فوق‌تخصص بیماری‌های ریه، آسم و آلرژی است و ایشان سابقه تدریس و پژوهش گسترده‌ای در این زمینه دارد. علاوه بر این، دکتر مریم السادات میرعنایت عضو انجمن ریه ایران و اروپا می‌باشد و در حوزه بازتوانی ریوی نیز تخصص دارد. ایشان دارای مدرک دوره بازتوانی ریه از کشورهای بلژیک و انگلستان است که این امر اعتبار علمی و بین‌المللی دکتر میرعنایت را افزایش داده است.

    پیش از اخذ فوق‌تخصص، دکتر مریم السادات میرعنایت دوره تخصصی بیماری‌های داخلی را گذرانده و با دانش جامع در حوزه داخلی، اکنون تمرکز خود را بر تشخیص و درمان بیماری‌های پیچیده ریه، آسم و آلرژی قرار داده است. مطب دکتر میرعنایت در خیابان نصر (گیشا)، بین خیابان دوازدهم و چهاردهم، پلاک ۹۳، ساختمان خاتم طبقه سوم واحد چهار واقع شده و بیماران برای دریافت مشاوره و درمان تخصصی می‌توانند به این مرکز مراجعه کنند.

    با توجه به سابقه دانشگاهی، عضویت در انجمن‌های معتبر داخلی و خارجی، و برخورداری از تجارب عملی در بازتوانی ریوی، بسیاری از بیماران از تخصص و دقت تشخیص دکتر مریم السادات میرعنایت رضایت بالایی دارند. امکان دریافت نوبت اینترنتی از طریق سامانه نوبت دات آی آر برای بیماران فراهم شده است تا روند مراجعه به مطب آسان‌تر گردد. حضور دکتر میرعنایت به عنوان فوق‌تخصص بیماری‌های ریه و مراقبت‌های ویژه در تهران، انتخابی مطمئن برای بیماران مبتلا به بیماری‌های ریوی و آلرژیک محسوب می‌شود.

    زمینه‌های درمانی:
    خدمات:
    برای دریافت نوبت از دکتر مریم السادات میرعنایت چه باید کرد؟

    امکان دریافت نوبت اینترنتی از طریق سامانه نوبت دات آی آر برای ویزیت حضوری در مطب دکتر میرعنایت فراهم است.

    دکتر میرعنایت در چه زمینه‌هایی فوق تخصص دارد؟

    دکتر مریم السادات میرعنایت فوق تخصص بیماری‌های ریه و مراقبت‌های ویژه و دارای تجربه ویژه در آسم و آلرژی است.

    آدرس دقیق مطب دکتر مریم السادات میرعنایت کجاست؟

    مطب ایشان در تهران، خیابان نصر (گیشا)، بین خیابان دوازدهم و چهاردهم، پلاک ۹۳، ساختمان خاتم، طبقه سوم واحد ۴ قرار دارد.

    آیا دکتر میرعنایت خدمات بازتوانی ریوی ارائه می‌دهد؟

    بله، دکتر میرعنایت دارای مدرک دوره بازتوانی ریه از بلژیک و انگلستان بوده و خدمات بازتوانی ریوی به بیماران ارائه می‌کند.

    تخصص پایه دکتر مریم السادات میرعنایت چیست؟

    تخصص پایه ایشان بیماری‌های داخلی است و پس از آن فوق تخصص بیماری‌های ریه را اخذ کرده‌اند.

    این بخش و پرداخت آن ویژه پزشکان جهت تمدید صفحه پزشک می باشد و هیچ ارتباطی با دریافت نوبت ندارد.

    از رفتن به بخش تمدید صفحه مطمئن هستید؟

    مسیریابی
    مطب

    خیابان نصر (گیشا)-بین خیابان دوازدهم و چهاردهم پلاک ۹۳ ساختمان خاتم طبقه ۳ واحد ۴

    مطب

    خیابان نصر (گیشا)-بین خیابان دوازدهم و چهاردهم پلاک ۹۳ ساختمان خاتم طبقه ۳ واحد ۴