دکتر شیما ابوالحسنی گلی

دکتر شیما ابوالحسنی گلی

دکترای حرفه ای پزشکی

پوست ، مو ، زیبایی

دکترا (پزشک عمومی) شماره نظام: ۱۶۹۰۳۱
چهارشنبه۲۴ تیر
امروز
پنج شنبه۲۵ تیر
فردا
شنبه۲۷ تیر
۳ روز دیگر
یکشنبه۲۸ تیر
۴ روز دیگر
دوشنبه۲۹ تیر
۵ روز دیگر
سه شنبه۳۰ تیر
۶ روز دیگر
چهارشنبه۳۱ تیر
۷ روز دیگر
۱۱ نفر

پزشک نکته سنجی هستن فیلر مو انجام دادم و خیلی موهام عالی شده

۱۴۰۲/۰۲/۱۸

برداشتن خال صورت

۱۴۰۴/۰۱/۲۶

من یک سی سی ژل لب تزریق کردم عالی بود لبام واقعا قشنگ شد

۱۴۰۲/۰۳/۱۴

من برای هایفو مراجعه کردم و خیلی با حوصله و با دقتی هستن و نتیجه عالی بود

۱۴۰۴/۰۵/۳۱

دکتر مهربان و بسیاز دقیق . من هایفوتراپی انجام دادم و خیلییییی خوب شده

۱۴۰۲/۰۲/۱۳
اطلاعات تکمیلی
من دکتر شیما ابوالحسنی گلی هستم. زیبایی برای من یک تغییر لحظه ای نیست، مسیری است که از آگاهی، دقت و احترام به ماهیت چهره آغاز می شود. باور دارم که چهره هر انسان روایت خودش را دارد، روایتی که باید شنیده شود، نه بازنویسی. وظیفه پزشک در این مسیر، یافتن تعادل است، تعادلی میان طبیعت و تکنیک، میان علم و ظرافت. فعالیت حرفه ای در کلینیک پوست، مو و زیبایی یزد و سپس مشهد برای من تجربه ای بود که نگاه بالینی ام را بالغ تر و فهمم از بافت و نیاز پوست انسان را عمیق تر کرد. امروز، هر مداخله ای که انجام می دهم بر پایه همین تجربه ها، معیارهای علمی، گذراندن دوره های استتیک در ایران و خارج از کشور و درک فردیت چهره شما استوار است. در مطب من، مسیر درمان با شنیدن آغاز می شود، با مشاهده دقیق و انتخاب روشی که نه پر زرق و برق باشد و نه تقلیدی، بلکه دقیقا همان چیزی باشد که تعادل طبیعی شما را تقویت می کند. زیبایی، وقتی ارزشمند است که اصالت خود را حفظ کند، و هنر پزشکی، وقتی معنا پیدا می کند که بتواند بدون اغراق، حقیقت چهره را روشن تر کند.
آدرس و تلفن مطب دکتر شیما ابوالحسنی گلی
مشهداحمدآباد، کلاهدوز، ابتدای کلاهدوز ۳۶ (اسفندیانی)، پلاک ۱۸۶، طبقه اول
ویزیت بیماری‌های پوست و مو، تزریق فیلر و بوتاکس، کاشت نخ، پی آرپی، هایفوتراپی، برداشت خال، میکرونیدلینگ، مزوتراپی. ساعت کاری: ۱۸ الی ۲۲
    نقشه مطب
    لطفاً روز ویزیت خود را انتخاب نمایید:
    امروز
    ۲۴ تیر (امروز)از ساعت ۱۸ الی ۲۰
    سقف نوبت دهی پر شده است
    فردا
    ۲۵ تیر (فردا)از ساعت ۱۸ الی ۲۰
    ۳ روز دیگر
    ۲۷ تیر (شنبه)از ساعت ۱۸ الی ۲۰
    ۴ روز دیگر
    ۲۸ تیر (یکشنبه)از ساعت ۱۸ الی ۲۰
    ۵ روز دیگر
    ۲۹ تیر (دوشنبه)از ساعت ۱۸ الی ۲۰
    ۶ روز دیگر
    ۳۰ تیر (سه شنبه)از ساعت ۱۸ الی ۲۰
    ۷ روز دیگر
    ۳۱ تیر (چهارشنبه)از ساعت ۱۸ الی ۲۰
    کسانی که دکتر شیما ابوالحسنی گلی را پیشنهاد میکنند:
    جناب آقای دکتر نوید قدسی نیک طب فیزیکی و توان بخشی جناب آقای دکتر نوید قدسی نیک
    اینستاگرام دکتر شیما ابوالحسنی گلی

    دکتر شیما ابوالحسنی گلی در مشهد با رویکرد علمی و هنری به درمان و زیبایی پوست و مو، خدماتی متناسب با ویژگی‌های فردی هر مراجعه‌کننده ارائه می‌دهد.

    دکتر شیما ابوالحسنی گلی، پزشک دکترا و فعال در حوزه پوست، مو و زیبایی، فعالیت حرفه‌ای خود را در شهر مشهد ادامه می‌دهد. رویکرد وی به زیبایی مبتنی بر احترام به ویژگی‌های منحصر به فرد هر چهره و حفظ اصالت آن است؛ به گونه‌ای که هر درمان یا مداخله، پس از شنیدن دقیق نیازهای فرد و ارزیابی علمی شرایط پوست و مو انتخاب می‌شود. تجربه فعالیت در کلینیک‌های معتبر یزد و مشهد و گذراندن دوره‌های تخصصی استتیک در ایران و خارج، موجب شده تا دکتر ابوالحسنی گلی با دانش به‌روز و نگاه بالینی عمیق، بهترین روش‌ها را برای هر فرد برگزیند.

    در مطب ایشان در مشهد، طیف وسیعی از خدمات پوست، مو و زیبایی شامل تزریق فیلر و بوتاکس، کاشت نخ، پی آرپی، هایفوتراپی، برداشت خال، میکرونیدلینگ و مزوتراپی ارائه می‌شود. انتخاب هر روش درمانی با توجه به وضعیت خاص پوست و نیاز مراجعه‌کننده انجام می‌شود تا نتیجه‌ای طبیعی و هماهنگ با چهره حاصل گردد. دکتر ابوالحسنی گلی باور دارد که زیبایی، زمانی ارزشمند است که هویت فردی حفظ شود و درمان‌ها بر پایه علم و ظرافت اجرا شوند.

    مراجعین در مشهد می‌توانند از طریق نوبت‌دهی آنلاین، به راحتی برای دریافت مشاوره و خدمات تخصصی پوست و مو اقدام کنند. در این مطب، هر فرد با اطمینان از دریافت مشاوره علمی و متناسب با نیازهای خود، مسیر درمانی را آغاز خواهد کرد.

    زمینه‌های درمانی:
    خدمات:
    آیا دکتر شیما ابوالحسنی گلی خدمات مشاوره آنلاین ارائه می‌دهند؟

    بله، امکان دریافت نوبت و مشاوره آنلاین در مطب ایشان در مشهد فراهم است.

    چه روش‌هایی برای جوان‌سازی پوست در مطب دکتر ابوالحسنی گلی انجام می‌شود؟

    روش‌هایی مانند تزریق فیلر، بوتاکس، هایفوتراپی و میکرونیدلینگ برای جوان‌سازی پوست انجام می‌شود.

    آیا درمان ریزش مو در این مطب انجام می‌شود؟

    بله، درمان ریزش مو با روش‌هایی مانند پی آرپی و مزوتراپی توسط دکتر ابوالحسنی گلی انجام می‌شود.

    این بخش و پرداخت آن ویژه پزشکان جهت تمدید صفحه پزشک می باشد و هیچ ارتباطی با دریافت نوبت ندارد.

    از رفتن به بخش تمدید صفحه مطمئن هستید؟

    مسیریابی
    مطب

    احمدآباد، کلاهدوز، ابتدای کلاهدوز ۳۶ (اسفندیانی)، پلاک ۱۸۶، طبقه اول

    مطب

    احمدآباد، کلاهدوز، ابتدای کلاهدوز ۳۶ (اسفندیانی)، پلاک ۱۸۶، طبقه اول