دکتر مهسا حقیقت زاده در حیطه متخصص مغز واعصاب فلوشیپ پارکینسون و اختلالات حرکتی و در شهر تهران به آدرس خیابان ولیعصر نرسیده به تجریش، بعد از باغ فردوس، نبش کوچه ی کیارستمی، پلاک ۳۰۴۷، مجتمع فردوس، طبق نه، واحد ۵۳ مشغول به طبابت میباشند. میتوانید از همین سایت نوبت ویزیت دکتر مهسا حقیقت زاده را به آسانی دریافت کنید.
دکتر مهسا حقیقت زاده

دکتر مهسا حقیقت زاده

متخصص مغز واعصاب فلوشیپ پارکینسون و اختلالات حرکتی

فلوشیپ شماره نظام: ۱۴۶۱۵۹
چهارشنبه۲۹ بهمن
۳ روز دیگر
شنبه۰۲ اسفند
۶ روز دیگر
چهارشنبه۰۶ اسفند
شنبه۰۹ اسفند
چهارشنبه۱۳ اسفند
شنبه۱۶ اسفند
اطلاعات تکمیلی
دکتر مهسا حقیقت زاده، متخصص مغز و اعصاب، فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دارای بورد تخصصی نورولوژی میباشند. ایشان همچنین دارای فلوشیپ فوق تخصصی پارکینسون و اختلالات حرکتی از همین دانشگاه هستند و بیش از ده سال سابقه ی فعالیت بالینی در این حوزه دارند.
شایان ذکر است که فلوشیپ پارکینسون و اختلالات حرکتی به تازگی در ایران تاسیس شده و دکتر حقیقت زاده از نخستین فارغ التحصیلان این رشته محسوب میشوند. ایشان دوره های تخصصی و به روز تشخیص و درمان بیماریهای پارکینسون، لرزش، عدم تعادل و سایر اختلالات حرکتی را در چندین کشور گذرانده اند.
تزریق فوق تخصصی بوتاکس برای دیستونی، بلفارواسپاسم، همی فشیال اسپاسم، میگرن، همچنین تنظیم و کاندید DBS و تست وتعبیه پمپ آپومورفیندر حوزه ی فلوشیپ ایشان می باشد.
در طول دوران تحصیل، چندین مرتبه به عنوان رزیدنت نمونه برگزیده شده و از زمان فارغ التحصیلی تاکنون، در کنگره های بین المللی شرکت کرده و سخنرانیهای علمی متعددی ارائه داده اند.
متخصص مغز و اعصاب فلوشیپ پارکینسون و اختلالات حرکتی
تهرانخیابان ولیعصر نرسیده به تجریش، بعد از باغ فردوس، نبش کوچه ی کیارستمی، پلاک ۳۰۴۷، مجتمع فردوس، طبق نه، واحد ۵۳
دکتر مهسا حقیقت زاده فارغ التحصیل رشته ی مغز و اعصاب از دانشگاه شهید بهشتی دارای بورد تخصصی و دارای فلوشیپ اختلالات حرکتی از دانشگاه شهید بهشتی می باشد. ایشان در بیمارستان سینا تهران مشغول به کار و دارای مطب در تهران می باشد.
نوبت دهی حضوری و آنلاین از طریق شماره تلفن ۰۹۰۲۰۰۵۴۲۲۱ با تماس، پیامک یا واتس آپ قابل انجام است.
برای انواع بیماری‌های مغز و اعصاب شامل سکته، تشنج، فراموشی و تست حافظه، سردرد و سرگیجه، عدم تعادل و ... می توانید به ایشان مراجعه کنید و هم چنین فلوشیپ ایشان در زمینه بیماری‌های پارکینسون، ترمور یا لرزش، کره هانتیگتون، تزریق بوتاکس جهت انواع دیستونی و لرزش سر، کاندید جراحی برای پارکینسون پیشرفته و سایر اختلالات حرکتی، تنظیم DBS بعد از جراحی، تعبیه پمپ آپومورفین می باشد.
ایشان در حین دوره ی رزیدنتی چندین بار به جهت سواد بالا و عملکرد خوب موفق به کسب رتبه ی اول در امتحانات و عملکرد بالینی شدند. و در کنگره‌های بین المللی اختلالات حرکتی شرکت داشتند و مدرک دریافت کردند. و در کنگره‌های بین المللی داخلی سخنرانی و کارگاه‌های آموزشی برگزار می کنند.
    ۰۹۰۲-۰۰۵****
    لطفاً روز ویزیت خود را انتخاب نمایید:
    ۳ روز دیگر
    ۲۹ بهمن (چهارشنبه)از ساعت ۱۶ الی ۲۰
    سقف نوبت دهی پر شده است
    ۶ روز دیگر
    ۲ اسفند (شنبه)از ساعت ۱۶ الی ۲۰
    سقف نوبت دهی پر شده است
    ۶ اسفند (چهارشنبه)از ساعت ۱۶ الی ۲۰
    ۹ اسفند (شنبه)از ساعت ۱۶ الی ۲۰
    ۱۳ اسفند (چهارشنبه)از ساعت ۱۶ الی ۲۰
    ۱۶ اسفند (شنبه)از ساعت ۱۶ الی ۲۰
    اینستاگرام دکتر مهسا حقیقت زاده
    چگونه از دکتر مهسا حقیقت زاده نوبت آنلاین بگیرم؟

    روی دکمهٔ «دریافت نوبت اینترنتی» و یا «دریافت نوبت تلفنی» در بالای همین صفحه بزنید و از مطب ویزیت دریافت کنید.

    آدرس مطب دکتر مهسا حقیقت زاده در تهران کجاست؟

    آدرس مطب دکتر مهسا حقیقت زاده: خیابان ولیعصر نرسیده به تجریش، بعد از باغ فردوس، نبش کوچه ی کیارستمی، پلاک ۳۰۴۷، مجتمع فردوس، طبق نه، واحد ۵۳

    شماره تلفن‌های مطب دکتر مهسا حقیقت زاده چیست؟

    تلفن‌های مطب دکتر مهسا حقیقت زاده:

    این بخش و پرداخت آن ویژه پزشکان جهت تمدید صفحه پزشک می باشد و هیچ ارتباطی با دریافت نوبت ندارد.

    از رفتن به بخش تمدید صفحه مطمئن هستید؟

    مسیریابی
    متخصص مغز و اعصاب فلوشیپ پارکینسون و اختلالات حرکتی

    خیابان ولیعصر نرسیده به تجریش، بعد از باغ فردوس، نبش کوچه ی کیارستمی، پلاک ۳۰۴۷، مجتمع فردوس، طبق نه، واحد ۵۳

    متخصص مغز و اعصاب فلوشیپ پارکینسون و اختلالات حرکتی

    خیابان ولیعصر نرسیده به تجریش، بعد از باغ فردوس، نبش کوچه ی کیارستمی، پلاک ۳۰۴۷، مجتمع فردوس، طبق نه، واحد ۵۳

    ۰-۹۰۲-۰۰۵****