به خاطر افسردگی با او مشاوره کردم بعد از ۱۰ سال دارو خوردن با ۱۰ جلسه مشاوره با او حالم بهتر شد و دیگه دارو مصرف نمیکنم.
۱۴۰۴/۰۳/۱۵
با عرض سلام و خسته نباشید.
بنده قبلا مشاوره داشتم و خیلی راضی بودم و نتیجه بسیار عالی حاصلم شد،درحالی که به مطب روانشناس های زیادی مراجعه کرده بودم و نتیجه نگرفتم ولی آقای عبدی واقعا خیلی بینظیرند و من ایشون رو به بقیه بیماران پیشنهاد میکنم.
عااااااااالی
۱۴۰۲/۰۸/۰۴به خاطر افسردگی با او مشاوره کردم بعد از ۱۰ سال دارو خوردن با ۱۰ جلسه مشاوره با او حالم بهتر شد و دیگه دارو مصرف نمیکنم.
۱۴۰۴/۰۳/۱۵با عرض سلام و خسته نباشید. بنده قبلا مشاوره داشتم و خیلی راضی بودم و نتیجه بسیار عالی حاصلم شد،درحالی که به مطب روانشناس های زیادی مراجعه کرده بودم و نتیجه نگرفتم ولی آقای عبدی واقعا خیلی بینظیرند و من ایشون رو به بقیه بیماران پیشنهاد میکنم.
۱۴۰۱/۱۰/۱۶امتیاز درج شده است
۱۴۰۱/۱۰/۰۹